Voor zaterdag 29 juni zoeken we slimme sjouwers en dynamische beetpakkers!

Er gebeurt van alles binnen de club en zijn we toe aan het werken naar de laatste en belangrijkste fase die moet zorgen voor een fantastisch eindresultaat van ons complex. De tekeningen zijn klaar, de aanbesteding is afgerond en de diverse partijen zijn geselecteerd. We kunnen gaan slopen en gaan bouwen. We zijn al de leukste, de mooiste gaan we worden!

Er moet nog wel wat gebeuren. We gaan verhuizen naar de tijdelijke kantine die komende week geplaatst gaat worden op veld 2. We hebben hiervoor handjes nodig zodat we de huidige kantine leeg kunnen ruimen en de tijdelijke kantine om kunnen toveren tot ons tijdelijke huis. Hiervoor zijn we op zoek naar een groep van 20 leden die ons willen helpen.

We starten om 09:00 uur en met een groep van 20 man zijn we 3 uur bezig om alles van A naar B te krijgen. Om 12:00 uur staat de lunch klaar en kunnen we de rest van de zaterdag gaan vieren. Wil jij helpen en heb jij 3 uur beschikbaar om een bijdrage te leveren meld je dan aan via info@steedshooger.nl