Kom ons eerste team aanmoedigen!

Steeds Hooger 1

Beste Steeds Hoogerianen,

Aanstaande zaterdag speelt ons Zwart Witte vlaggenschip Steeds Hooger 1 de allesbeslissende wedstrijd in de nacompetitie. Op het neutrale terrein van VV Koudekerk wordt om 14:30 afgetrapt tegen Siveo ’60 1. Inzet van de wedstrijd is lijfsbehoud in de 4e klasse zaterdag.
Alle support is meer dan welkom. Steeds Hooger stelt een bus beschikbaar voor vervoer (vertrek vanaf de club om 12:30, aanmelden via secretaris@steedshooger.nl). Aangezien er geen verplichte buscombi geldt voor deze wedstrijd is het ook toegestaan met eigen vervoer af te reizen. Hoe dan ook, kom massaal naar Kouderkerk om onze mannen naar de overwinning te schreeuwen.


Uitkijkend naar jullie aanwezigheid,

Met Zwart-Witte groet,

Bestuur R.V. & A.V. Steeds Hooger

Wedstrijd details;

Siveo ’60 1 – Steeds Hooger 1

Aftrap 14:30

V.V. Koudekerk
Gruttolaan 13
2396 JB Koudekerk aan den Rijn