Parkeren en toegang complex maandag 3 juni tot en met vrijdag 14 juni.

Vanaf maandag 3 juni wordt ook de waterleiding vervangen. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat de toegangsweg en het gehele parkeerterrein tot en met vrijdag 14 juni zijn afgesloten. Vanaf deze zijde is er geen toegang meer tot ons complex en verplaatst de toegang naar de Wilgenringzijde. Dit is de ingang bij veld 3. Bij het zwembad is er ook gelegenheid tot parkeren. Let er op dat gelegenheid tot parkeren hier minimaal is en adviseren wij om met de fiets te komen of het openbaar vervoer. Vanaf 15 juni is het complex weer op de vertrouwde wijze te bereiken.

Om dit op een goede wijze plaats te laten vinden willen wij al onze leden het volgende vragen:

  1. Het parkeren van fietsen kan alleen in de huidige fietsenstalling,
  2. Fietsen worden niet op andere plekken geparkeerd. Niet tegen bomen, op het terras, tegen hekken van velden of lichtmasten,
  3. Het pad van de ingang aan de Wilgenplaslaan tot de fietsenstalling loopt langs 3 velden en is geen racebaan. Houdt rekening met elkaar.
  4. Door het verplaatsen van de toegang tot het complex is er weinig tot geen controle meer op onrechtmatig gebruik van de velden. Wij willen alle leden vragen om deze gedeelde verantwoordelijkheid op te pakken en “vreemden” (geen leden of tegenstanders) aan te spreken op aanwezigheid. Vertrekken ze niet dan kan je dit direct telefonisch melden bij 1 van de bestuursleden.

De leukste zijn we al en als je mooi wil zijn, moet je pijn lijden. We proberen alles zo veel als mogelijk in goede banen te leiden, maar zijn we ons bewust dat dit niet in alle gevallen goed gaat lukken. Zijn er vragen, zorgen of opmerkingen, kan je dit melden via het e-mailadres bestuur@steedshooger.nl.

Met sportieve groet,

Met bestuur van R.V. & A.V. Steeds Hooger