Sander Vis: Van F pupil tot Erevoorzitter!

Na zijn afscheid in september – na 15 jaar trouwe dienst als voorzitter – heeft het bestuur van Steeds Hooger tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie en in aanwezigheid van ruim 200 leden Sander Vis benoemd tot Erevoorzitter.

Voorzitters zijn geen passanten, het zijn clubmensen met hart voor de zaak. Voorzitters zijn leiders en leiders geven het goede voorbeeld. Jij hebt altijd alles voor de club gedaan. Je was naast voorzittert ook vrijwilliger, medespeler, coach, supporter, analyticus en vriend. Jij was altijd aanwezig op de cloeb, jij was en bent het boegbeeld van Steeds Hooger. ‘Més que un presidente’. Overal nam je het voortouw, altijd was je de kartrekker. Jouw persoonlijkheid zorgde ervoor dat velen bij Steeds Hooger wilden zijn en wilden blijven horen. Een mooie omschrijving uit de toespraken zoals die tot je zijn gekomen.

Als 6 jarig ventje achterop de fiets van je vader Jan. Naar de Kanaalweg. Het traditionele zwart-wit. Het is een mooie combinatie geworden. Na alle jeugdelftallen te hebben doorlopen het debuut in het 1e elftal. Totdat je knieën te veel protesteerden. Nog wat jaartjes in lagere elftallen totdat de nood voor jouw cluppie te hoog werd en het groene laken werd omgewisseld voor de bestuurskamer.

Door jou is Steeds Hooger een ‘Club met ballen’ geworden. Dankzij jouw eigenheid, jouw energie, jouw openheid, jouw humor en jouw Rotterdamse mentaliteit en tongval kwamen niet alleen AC Milaan en de UEFA, maar ook Bureau Sport van Erik Dijkstra en Frank Evenblij, het programma De Rekenkamer, de Rotterdamse rapper Jonna Fraser  om een videoclip op te nemen maar bovenal vele nieuwe leden en sponsoren waardoor Steeds Hooger is gegroeid van klein cluppie naar een toonaangevende voetbalvereniging met een eigen identiteit.

Je hebt met jouw team vorm gegeven aan een ongekende verandering en laat je een erfenis na waar je trots op mag zijn. Financieel kerngezond, 17 toffe seniorenteams en een fantastische jeugdafdeling waar je met name enorm trots op bent. We krijgen een fantastisch mooi complex met 3 velden en unieke opstallen die zijn gelijke in Rotterdam niet kent. Steeds Hooger is klaar voor de toekomst en hoe anders was het 15 jaar geleden.