Steeds Hooger heeft jouw hulp nodig!

Beste leden,


De beide besturen senioren en jeugd zijn kritisch gaan kijken naar de huidige organisatie en zijn tot de conclusie gekomen dat de organisatie aan vernieuwing toe is. De club is flink gegroeid, maar de organisatie van de club niet. Het bestuur houdt zich nu voornamelijk bezig met uitvoerende taken, waardoor er geen tijd meer is om de club daadwerkelijk te besturen. Met steun van Rotterdam Sportsupport en een groep enthousiaste leden is afgelopen seizoen een nieuw organisatiemodel gemaakt waar we mee aan de slag gaan! Dit nieuwe organisatiemodel kunnen jullie vinden viade website, de socials en fysiek in de hut. Het is nu tijd om deze te gaan vullen!

Natuurlijk droom je ervan om wat voor Steeds Hooger te gaan doen. Je kunt inmiddels wel concluderen dat profvoetballer worden er niet meer voor je in zit. Dus deze kans kan je niet laten lopen. Dit is de op één na mooiste rol binnen een voetbalclub: BESTUURDER. En jij kunt het worden!

Silvio Berlusconi, Jesus Gil y Gil, Uli Hoennes, Jorien van den Herik én nu ook onze eigen Sander Vis gingen je voor. Het zijn flinke schoenen om te vullen, Sander heeft samen met zijn bestuur en vrijwilligers deze prachtige club uitgebouwd tot wat het nu is. Nu is het tijd om weer een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan boek dat al sinds 1907 geschreven wordt. Het is tijd voor vers bloed.

Begint het te kriebelen? Ben jij dé leider van je team, een echte clubman, een regelneef eerste klas, met grote sociale capaciteiten, inzet en een vleugje lef? En reikt jouw ambitie verder dan alleen het pluche, de skybox of zodat je op feesten en partijen kunt zeggen dat jij het bestuur van Steeds Hooger bent? Dan ben jij wat we zoeken! Wij zijn, op verzoek van het huidige bestuur, op zoek naar jou.

Via deze weg willen wij jullie een enquete sturen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden die er zijn binnen onze eigen leden, want wat is er mooier dan deze club te runnen en te verenigen met onze eigen leden!

Klik hier voor de link naar de enquete.

Graag verzoeken wij om de enquete voor het nieuwjaarsfeest op 7 januari in te vullen!

Groeten,

Michiel Bakker en Angela Fraikin