Hoog bezoek op Sportpark Melanchthon Park

Sinterklaas is weer in het land. Zoals jullie weten heeft hij het ontzettend druk. Gelukkig zijn er een aantal voetbalpieten die graag de talentjes van Steeds Hooger willen bezoeken.


Woensdag 30 november komen zij graag een kijkje nemen en balletje meetrappen bij de talentjes van JO 6 t/m JO 11 en MO 10. Komen jullie ook op het gezellige Pietenvoetbalfeestje? De trainingen zijn op de normale tijden. Als de andere teams lief zijn en goed hun best doen, laten we misschien wel iets voor jullie achter.

Verder is er een kleurwedstrijd. Vanaf aanstaande woensdag (16 november) kun je een kleurplaat van de bar meenemen. Deze moet uiterlijk zondag 29 november om half 8 ingeleverd zijn in de Sinterklaasbrievenbus op de bar. De winnaars worden tijdens de trainingen van woensdag 30 november bekend gemaakt.

Groetjes,
Sint en Piet