Uitverkocht en overige informatie

Woensdag 6 juli om 19:00 uur speelt het 1e elftal van Steeds Hooger de allerlaatste wedstrijd ooit op de Kanaalweg tegen eredivisionist Sparta Rotterdam. Deze wedstrijd is uitverkocht en zijn er geen toegangsbewijzen meer beschikbaar. Op de wedstrijddag zelf worden er ook geen kaarten meer verkocht. Geen kaart is geen toegang.

Op het parkeerterrein van de Kanaalweg is geen mogelijkheid om te parkeren. Parkeren kan alleen onder het viaduct op P2 van Diergaarde Blijdorp aan de Stadhoudersweg. Een uitrijkaart kan gekocht worden bij de uitgang van Diergaarde Blijdorp. Een betere optie is om op de fiets of lopend te komen. Er is genoeg te eten en te drinken en kan bij de 2 verkooppunten buiten uitsluitend per pin worden betaald. Zangeres Joan gaat er vanaf 20:30 uur voor zorgen dat het een avond wordt om nooit te vergeten.

Na 64 jaar gaan we ons terrein aan de Kanaalweg verlaten en ligt vanaf 1 augustus onze toekomst op het Erasmuspad. Een bestaand complex met 3 velden waar het Sportbedrijf met vereende krachten bezig is om de opstallen voor de komende periode gebruiksklaar te maken. Vanaf september gaan we samen met het Sportbedrijf besluiten hoe de definitieve invulling van het complex Erasmuspad eruit komt te zien.