Marlon Pereira komt thuis na indrukwekkende reis!

In een eerder stadium heeft het bestuur van Steeds Hooger aangegeven dat een besluit om over te stappen van de zondag naar de zaterdag als enige reële optie werd gezien om op een aanvaardbare wijze prestatief voetbal binnen de vereniging aan te kunnen bieden. Dit besluit is vrij laat – eind april 2022 – na meerdere gesprekken tot stand is gekomen.

Tegen het einde van de overschrijfperiode kon het bestuur van Steeds Hooger al een mooie lijst van spelers aanleveren die vanuit de club mee gingen van de zondag naar de zaterdag en konden een hoop nieuwe spelers worden gepresenteerd. Aan deze lijst kon in een eerder stadium nog Fabian Bremer (Hillegersberg) worden toegevoegd en was de selectie voor het seizoen 2022-2023 compleet. De overstap van de zondag naar de zaterdag heeft Steeds Hooger geen windeieren gelegd. Een mooie groep spelers en een prima begeleidingsstaf is in betrekkelijk korte tijd samengesteld en kan het bestuur van Steeds Hooger nog meer goed nieuws melden.

Inmiddels heeft ook – kind van de club – Marlon Pereira aangegeven komend seizoen terug naar huis te komen en de Zwart-Witten te gaan versterken. Na een aantal jaren bij Steeds Hooger in de jeugd te hebben gespeeld was het toenmalig hoofdtrainer en clubicoon Hans Zuur wel duidelijk en maakte Marlon op 15 jarige leeftijd zijn debuut voor het vlaggenschip van Steeds Hooger. Na 2 succesvolle jaren was wel duidelijk dat Marlon meer in zijn mars had. Via de jeugd van Sparta stroomde Marlon door naar de jeugdopleiding van Willem II waar hij op 1 augustus 2009 voor de Tricolores zijn basisdebuut maakte in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse. Na Willem II volgde het Bulgaarse Plovdiv, Cambuur Leeuwarden, het Belgische Beerschot en 3e divisie club SteDoCo, waar hij als aanvoerder aan het begin van het afgelopen seizoen – wegens studie – zijn loopbaan moest beëindigden.

Het 115 jarige Steeds Hooger maakt roerige tijden mee. Zo staat op 1 augustus de verhuizing naar het Erasmuspad op de planning en speelt het vlaggenschip met de volgende selectie op 6 juli om 19:00 uur – na 64 jaar – de allerlaatste wedstrijd ooit op de Kanaalweg tegen Eredivisionist Sparta Rotterdam. Alleen toegang met een kaart via https://steedshooger1907.stager.nl/web/tickets.

Jorik Quint, Jeffrey Duijst, Reinier Pompert, Paul van Kempen, Ian Roozen en Sjoerd Ooms (Steeds Hooger zondag), Rutger van der Vliest (BSC Roosendaal), Mattijn Bothof (FC Abcoude), Jack Grootjes (Zwervers Capelle), Jaimy Soares en Jerremain Sinester (beide Alexandria’66), Riaz Ramdjan, Jonathan Oudenaarden, Thomas Mejia, Daniël Paz, Fabian Bremen en Anthony Spruijt (allen Hillegersberg), Nico Schoonhoven (SDV), Marc Bakker (Heinenoord) en Marlon Pereira (Stedoco).