Steeds Hooger 6 heeft zich teruggevochten naar de top

Een nieuwe week, een nieuwe wedstrijd. Gelijk een belangrijke wedstrijd deze week voor Steeds Hooger 6. Wordt er gewonnen, dan sluit Steeds Hooger aan bij de subtop. Wordt er verloren, dan komt het rechterrijtje in zicht. Een gemakkelijke overwinning zou het echter niet worden, want er werd aangetreden tegen de nummer 2 van de competitie; IJsselmonde. Afgereisd richting de Kuip, bleek het grasveld in het Feyenoord stadion te zijn afgekeurd vanwege de regen, dus werd er gespeeld op het kunstgras hoofdveld van IJsselmonde. De mannen van IJsselmonde waren bij aantreden op het veld gelijk geïmponeerd. Een van de mannen sprak de worden: K*t, weer jonge gasten. Wat zij echter niet wisten, is dat Steeds Hooger 6 nog steeds aan de conditie werkt. Gelukkig begonnen we deze wedstrijd met 15 man, waardoor er genoeg gewisseld kon worden. Wat de wedstrijd extra mooi maakte, is de rentree van 2 van onze vedettes na langdurige blessures: Scheppie en Rikkert.

Echter begon de wedstrijd slecht voor Steeds Hooger. Ondanks het overwicht op het veld, kreeg het 2 slordige goals tegen waarbij de verdediging er niet goed uit zag. Gelukkig wist snel daarna, Karo met een afstand schot de keeper te verrassen waardoor de aansluiting werd gevonden. De aansluiting was alleen van korte duur. Een doelpunt dat rook naar buitenspel werd door de spits van IJsselmonde vanuit een lastige hoek in de goal geschoten. Ondanks dat de scheids, nog steeds staande in de middencirkel, werd geattendeerd op het buitenspel, bleef de goal staan. Steeds Hooger moest opnieuw op zoek naar de aansluiting en dat deed het. Kansen waren er genoeg, met ballen op de paal en lat. Maar de eerste helft wilde de aansluitingstreffer niet vallen. Dus gingen beide teams met een 3-1 tussenstand de kleedkamers in.

De rust deed Steeds Hooger duidelijk goed. De ploeg kwam sterk op het veld aan het begin van de 2e helft en wist een 3-1 achterstand snel om te buigen in een 3-3 gelijkspel door doelpunten van Oege en Koen. Het overwicht in het veld, werd in de tweede helft gelukkig wel omgezet in doelpunten en met de rentree van Rikkert, was een tegendoelpunt ondenkelijk. In de laatste twintig minuten wist Bosma nog te scoren en ook onze topscorer Mellink werkte aan zijn doelpuntsaldo met 2 goals. Steeds Hooger won met 6-3 en kan weer naar boven kijken!