Steeds Hooger Dames 2 wint 12:0!

Afgelopen weekend ontmoetten ASC Dames 3 en Steeds Hooger Dames 2 elkaar. Na nederlagen op de laatste 2 speeldagen, was het duidelijk de bedoeling om 3 punten mee naar huis te nemen. Bij het beste voetbalweer begon de scheidsrechter de wedstrijd om 11.30 uur aan de Kanaalweg en begon SH goed aan de wedstrijd en was vanaf de eerste minuut superieur.

Na een goede combinatie met Floor en Svenja stond het in de eerste minuten al 1-0. Een latere hoekschop leidde direct tot 2-0 via Svenja. Na 10 minuten was het al 2-0 voor SH. Na een uitstekende pass van Marlieke wist Britt de voorsprong te vergroten naar 3-0 en later breidde Floor deze uit naar 4-0. Kort voor rust blesseerde Esmee zich helaas in het strafschopgebied van de tegenpartij en kon niet verder na een uitstekende wedstrijd. Tegen de rust had SH de voorsprong weten te vergroten tot 9-0 met nog eens 5 (!) doelpunten van Britt en Floor.

Na de rust gingen ze gesterkt de tweede ronde in. De tweede helft ging aanvankelijk meer gelijk op, waarbij beide ploegen zo nu en dan kansen kregen. In de 70e minuut scoorde Svenja met een assist van Britt en bracht de stand op 10:0. Daarna creĆ«erde Iris 2 schitterende kansen en scoorde tweemaal – 12:0! Vanaf de 80e minuut werd het rustiger op het veld tot de scheidsrechter in de 90e minuut voor het laatste fluitsignaal blies.

Met 3 assists en 4 doelpunten, werd Britt gekroond tot Queen of the Match! Gefeliciteerd!

Wij danken onze tegenstanders ASC Dames 3 voor het eerlijke spel. Komende zondag staat SH om 12:00 uur tegenover Taurus Dames 2 in Delft. Tot komende Zondag! Uw razende reporter Svenja (SH Dames 2)