De grote sponsor-jezelf-sponsor-de-club loop

Coronatijd. Voor de tweede keer in negen maanden tijd zijn de velden en ‘de hut’ leeg. Hadden we met zijn allen net een beetje de welbekende ‘Kronakilo’s’ eraf getraind, zien we onze conditie weer achteruit hollen. Ondertussen mist de club de sjeu en de knaken van ons leden. Dat gaat mis. En daarom hebben wij Trankilo’s, bij gebrek aan een betere naam, de grote sponsor-jezelf-sponsor-de-club loop in het leven geroepen!

Het idee is simpel: op zondag 22 november, start iedereen aan een individuele sponsorloop. Gehuld in je mooiste Steeds Hoogeriaanse outfit bepaal jij zelf de route. Verspreid door de stad liggen knooppunten die je een beetje richting geven. Een kaart met deze knooppunten ontvang je een dag van tevoren zodat je een mooie route kunt uitstippelen. Samen met je team spreek je af of jullie gaan voor de meeste knooppunten, kilometers, de snelste tijd, een smak geld, de mooiste reportage of een combinatie hiervan. Toch liever fietsen, opdrukken, of een pirouette-record vestigen? Ook prima, zolang je maar doneert!

En dat brengt ons meteen bij het volgende punt: sponsoring. Zoals de naam van de loop al doet vermoeden sponsor jij jezelf! Ga eens na hoeveel jij in een maand normaal uitgeeft in ‘de hut’ aan bier, tosti’s en bitterballen en kijk eens in je knip of je dat bedrag eigenlijk niet gewoon kunt missen. Mocht je het echt niet kunnen laten en in jouw omgeving sponsormogelijkheden zien: leef je vooral uit!

Naast dat jij door jouw deelname retefit blijft, steun je de club en vallen er giga leuke prijzen te winnen! Wat dacht je ervan als Richard Steen jouw auto komt wassen? Of loopt het water je in de mond bij de gedachte aan broodjes bal voor het hele team na de eerste after-Krona-wedstrijd? Dit wil je! Om mee te spelen voor deze en andere prijzen is het van belang dat jij je sportieve prestatie op twee manieren vastlegt. Ten eerste geldt natuurlijk ‘Strava or it didn’t happen’. Op activiteit-tracker Strava is een speciale ‘club’ aangemaakt onder de naam ‘RV AV Steeds Hooger’. Join de club en laat zien wie de fitste is! Ten tweede: geen wedstrijd zonder verslag! Klim met je team in de pen, en schrijf al die individuele sportprestaties naar elkaar toe. Een foto- of videoverslag mag natuurlijk ook. Ben jij erbij? Ja toch!

De spelregels:

  • Meedoen = doneren! Jouw donatie maak je over naar jullie captain of jullie gelegenheids-penningmeester. Deze zorgt ervoor dat alle centjes bij Steeds Hooger terecht komt.
  • Bedenk met je team een leuke strategie om te winnen en zoveel mogelijk te doneren. – Maak na afloop een reportage (wedstrijdverslag) van de sponsorloop van jouw team.
  • Houd 1,5 meter afstand, sport met niet meer dan 2 personen samen (we willen onze club wel in een goed daglicht zetten. Houd je dus keurig aan de Kronaregels a.u.b., ook voor kiekjes op social media).
  • Je mag op zondag 22 november zelf kiezen hoe laat jij je bed uitrolt maar finish uiterlijk om 17.00u!
  • Track je activiteit op Strava (join RV AV Steeds Hooger, te vinden onder Overige Clubs) en deel dit met Steeds Hooger.
  • Prijsuitreiking vindt online plaats op maandag 23 november om 20.00u. Zorg dat alle bedragen, uitslagen en wedstrijdverslagen binnen zijn voor die tijd! Dan dingen jij en je team mee naar die gave prijzen!
  • Have fun! Inschrijven kan vanaf nu via deze link: https://forms.gle/mGWJgqj223x4dbjj7. We zien je daar!

Met zwart-witte groet,

namens de Trankilo’s;

Sabine, Jodie, Jasmijn en Fanny