De Blijdorpse Champions League – Voor 4 en 5 jarige liefhebbers!

‘De jeugd heb de toekomst’.

Blijdorp is een jonge wijk, naast kleine ijsbeertjes en olifantjes worden er ook steeds meer Messi’s, Ronaldo’s en Van Gobbeltjes in de dop geboren. Ook bij voetbalvereniging R.V. en A.V. Steeds Hooger is dit niet onopgemerkt gebleven.

De Rotterdamse Voetbal & Atletiek Vereniging Steeds Hooger is één van de oudste clubs uit Rotterdam. Aan atletiek doen we al jaren niet meer, maar omdat we in de voorbereiding op een nieuw seizoen nog wel eens een rondje draven blijven we trots op dit onderdeel van onze naam.

We zijn er sinds 10 mei 1907. Opgericht onder de naam ‘Excelsior’, Latijn voor steeds hoger maar wie spreekt dat tegenwoordig nog. Steeds Hooger dus, begonnen op de Rotterdamse Veemarkt in het centrum van de stad. Nadat het vee en de handelaren waren vertrokken speelden onze toenmalige jongens hun potjes. Na omzwervingen in West, óp Zuid en in Noord zijn we alweer 59 jaar woonachtig op de Kanaalweg 84, nabij de stadscamping in het oh zo mooie Blijdorp. Een van de meest aantrekkelijke en opkomende wijken van Rotterdam.

In januari 2021 beginnen we voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar met de jaarlijkse ‘Blijdorpse Champions League’. Ben je in 2015 of 2016 geboren, woon je in de wijk Blijdorp en is voetballen echt jou ding. Dan is er niets mooier om bij Steeds Hooger je eerste stappen op het voetbalveld te zetten in het shirt van Barcelona, Manchester United of Real Madrid. Als je papa of mama voetbalt bij Steeds Hooger, ben je uiteraard ook van harte welkom.

Wil jij ervaren wat het is om in de grootste competitie van de wereld je naam te vestigen en wil je lid worden van de leukste vereniging van Rotterdam, wacht dan niet langer en vraag of je papa of mama een email wilt sturen naar jeugdbestuur@steedshooger.nl met daarin je naam, geboortedatum en telefoonnummer van jouw papa of mama.

Wij gaan contact opnemen met je ouders voor meer informatie.