We gaan vanaf 11 mei weer met onze jeugd aan de gang..!

Kort na de aankondiging van het kabinet dat trainingen voor onze jeugd vanaf 29 April onder voorwaarde weer mogelijk is, is ons jeugdbestuur vol enthousiasme en keihard aan de slag gegaan. Het resultaat is een protocol dat het opstarten van trainingen op een veilige en verantwoordelijke manier mogelijk maakt. Op maandag 11 mei gaan we weer aan de gang en we kunnen niet wachten. Maar ….,

Het opstarten en aanbieden van de trainingen in deze bijzondere omstandigheden gaat niet zonder de hulp van extra vrijwilligers. We hebben echt extra handjes nodig. Als je ons wilt helpen en een steentje bijdragen, meldt jezelf aan via de WhatsApp-groep van het team. De extra vrijwilligers zijn nodig om de veiligheid van onze jeugdleden, onze trainers en onze reeds actieve vrijwilligers te garanderen. 

In deze vreemde tijd gelden er extra regels indien je wilt sporten. Het is daarom extreem belangrijk dat iedereen die wil sporten bij Steeds Hooger of iemand komt brengen die gaat sporten, de aanwijzingen van de Steeds Hooger vrijwilligers strikt opvolgt. Zolang we met zijn allen de aanwijzingen opvolgen, is Steeds Hooger in staat trainingen voor zijn jeugdleden aan te blijven bieden. 

Vanwege de aangepaste voorwaarden om te gaan trainen, kunnen niet alle teams gelijk op maandag 11 Mei starten. Een aangepast trainingsschema is door het jeugdbestuur opgesteld en zal via de WhatsApp-groepen met alle teams worden gedeeld. Ook de regelgeving en protocollen wordt met alle betrokkenen via de WhatsApp-groepen gedeeld.

Van belang is om rekening te houden met de volgende punten:

  • De kantine is gesloten. Het sanitair is alleen open voor noodgevallen, 
  • Spelers/Speelsters mogen zich niet alleen over het complex bewegen,
  • De kleedkamers zijn gesloten, er kan geen gebruik gemaakt worden van de douches, 
  • Kijken naar de trainingen is helaas niet mogelijk,
  • Ouders en broertjes/zusjes zijn tijdens trainingen niet toegestaan op ons complex en het parkeerterrein, 
  • Na praten over de training op en rondom ons complex is niet toegestaan. Na de training is het daarom belangrijk om direct weer naar huis te gaan. 

Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop!

Wij kunnen ons ook voorstellen dat ouders hun kind(eren) nog niet willen of mogen laten trainen. Bijvoorbeeld omdat er zieke of kwetsbare gezinsleden zijn. Voor een goede begeleiding is het van belang om de trainer hiervan op de hoogte te stellen, 24 uur voor aanvang de training.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich aan de genoemde spelregels en protocollen houdt. Alleen dan kunnen we met zijn allen zorg dragen voor ieders veiligheid en gezondheid.