Versterkingen voor Steeds Hooger!

Ruud Spierings, de ervaren oefenmeester van de Kanaalwegbewoner kan zich gelukkig prijzen met de eerste serieuze versterkingen voor de selectie van de Zwartwitten.

Patrick en Robin Pauptit maken in het nieuwe seizoen de overstap van FC IJsselmonde naar Steeds Hooger. De broertjes Pauptit kwamen eerder uit voor HOV/DJSCR en de laatste 3 seizoenen voor IJsselmonde. Spierings: “Ik ken Robin en Patrick nog uit mijn tijd bij XerxesDZB. Daar maakte Robin als 17 jarige zijn debuut en was Patrick mijn keeper. Uiteraard blijf je elkaar dan volgen en is nu het moment daar om de samenwerking weer op te pakken. Een echte kwaliteitsimpuls voor mijn huidige groep”.

Verder komt Jean Paul Wolfs terug op het oude nest. “Jean Paul heeft een jaar op zaterdag bij Ommoord gespeeld en mist de club. Wij zijn er erg blij mee aangezien hij in zijn laatste jaar bij Steeds Hooger als buitenspeler gewoon 14 keer het net heeft weten te vinden” aldus Spierings.

Farley Verkerk en Maurice Hagens complementeren het aantal van 5 versterkingen. Beide verdedigers hebben wegens uiteenlopende omstandigheden de afgelopen maanden niet kunnen spelen en kijken er naar uit om aan het begin van komend seizoen fit de draad weer op te pakken.