Donderdag 28 mei om 20:00 uur: Onze eerste digitale Algemene Ledenvergadering in 113 jaar.

We zijn inmiddels weer begonnen met de eerste trainingen. Of wat daar voor door mag gaan. Bij de jeugd gaat het uitstekend en zijn onze Kooters onder leiding van een enorm aantal fantastische vrijwilligers al weer een aantal weken aan het ballen. Hoe mooi is dat. Ook de senioren zijn op zondag 17 mei weer begonnen. De aantallen zijn enorm en de bereidheid om iets aan de Coronakilo’s te doen is aandoenlijk.

Tijden zijn veranderd maar  we hebben de techniek. Inmiddels kennen we het enorme aanbod van platforms die gebruikt worden voor digitale bijeenkomsten. Zoom, Teams, Hangout of lekker videobellen met WhatsApp… We zijn er inmiddels allemaal aan gewend en essentieel in deze bijzondere tijden. Wij gaan als “oude dame” ook gebruikmaken van de grenzeloze mogelijkheden.

We gebruiken Youtube en hebben hiervoor een link die op donderdag 28 mei om 20:00 uur live gaat. Deze link wordt per mail en in WhatsApp groepen met alle leden en ouders van leden gedeeld. Geen link ontvangen? Stuur een mail naar info@steedshooger.nl, dan maken we het direct in orde. Je kan tijdens de vergadering je vragen chatten maar dan moet je wel inloggen en gaan we proberen om die allemaal te beantwoorden. Om het bestuur de kans te geven zich goed voor te bereiden kan je jouw vragen ook vooraf kenbaar maken op info@steedshooger.nl

Waar gaan we het over hebben dan:

 1.   Status locatie onderzoek (https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/kanaalweg/)
 2.   Status Energieweg
 3.   Corona voortgang
 4.   Update selectie
 5.   Update overige seniorenteams
 6.   Deelname beker / indeling teams
 7.   Materialen update
 8.   Aanvoerders- en barleidersbijeenkomst
 9.   Contributie 2020 – 2021
 10.   Update jeugd
 11.   Update financiën
 12.   Bier / Voorraad

Lekker vanuit je luie stoel deelnemen aan de algemene ledenvergadering. Hoe 2020 is dat!