Update naar aanleiding van de recente ontwikkelingen.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen sluit Steeds Hooger volledig de deuren tot in ieder geval 6 april. Logischerwijs gaan de actie voor de Vriendenloterij, die aanstaande woensdag op de agenda staat en de Voetbalquiz voor zaterdag 4 april niet door. Tot en met maandag 6 april worden er geen wedstrijden gespeeld en zijn er geen trainingen.

Het gehele terrein inclusief de kantine van Steeds Hooger zijn conform het advies van de diverse overheidsdiensten gesloten en vinden er geen activiteiten plaats. Met betrekking tot de actie voor de Vriendenloterij en de Voetbalquiz gaan we op het moment dat dit weer mogelijk is een nieuwe datum vaststellen en communiceren.

Als de situatie veranderd gaan we dat via onze website, WhatsApp en Facebook met alle betrokkenen communiceren.