Sponsor de sponsort

Steeds Hoogerianen we missen jullie! Goed, dat is eruit. Nee, we hoeven niet sentimenteel enzo te worden maar het is dus wel zo. Ter zake nu. Onze sponsoren missen ons natuurlijk ook. Wij lopen nu eventjes niet met de borst vooruit over de velden te dartelen. Trots onze clubkleuren én de naam van onze sponsort te lopen te vertegenwoordigen. Dus je gaat je afvragen hoe we onze dankbaarheid en trots wel zouden kunnen uiten. We hebben een kleine rondvraag gedaan en dit is daar uitgekomen:

Sponsor Bokaal, al een tijdje aan ons verbonden. Goeie kroeg, zijn we regelmatig te vinden maar nu dus even niet. Sterker nog, ze zijn zoals opgelegd harstikke gesloten. Dat is natuurlijk niet fraai, zeker niet als je je bedenkt dat die zaak altijd afgeladen is, zeker in de lente als dat heerlijke zonnetje het terras beschijnt.

Wat kunnen we doen, met ons zwartwitte en o zo ruimhartige hart? #Helpdehoreca is een actie, gestart om horeca-ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke tijden. Wij kunnen helpen met het aanschaffen van een tegoedbon die je later, wanneer je heerlijk op het terras zit kunt verzilveren!

Koop je tegoedbon nu via: bit.ly/2J70K3o

 

 

Sponsor De Gele Kanarie, sponsort van Zondag 3 en oh zo’n zalige tent. Als we daar nu eens zouden kunnen zitten, op het terras met je bakkes in de zon, naast teamgenoten mijmerend over hoe goed we eigenlijk wel niet zijn ……. – zucht –   Das war einmal …… en dat moet dus weer terugkomen. De Gele Kanarie zit in de penarie en daar hebben ze zelf een rijmpie op gemaakt.

De Gele Kanarie,
Die moet even dicht,
We zitten in de penarie,
Maar er brandt nog licht.

We houden het vol,
Maar niet zonder jou,
Door een tegoedbon te kopen,
dus doe nou maar gauw

Om straks weer zorgeloos door de kooi te lopen, kun je nu alvast een tegoedbon kopen via: https://bit.ly/33BGDnr 💛

 

 

 

 

En als laatste een buitengewoon sympathieke actie van damestrainingspakken sponsort Keiretsu Europe. Keirestu zit in creatieve premiums en promotionele concepten. Wat dat is? Zoekt het ff lekker zelluf online. Het zijn gewoon toffe en creatieve lui en daarom hebben zij, in deze tijden van fysieke afstand, een gers thuiswerkpakket voor op afstand werkende teams.

Op hun Facebookpagina zeggen ze het volgende:

Alle thuiswerktoppers verdienen een passend #thuiswerkpakket!
Volledig op maat voor ieder team; uitgebreid, functioneel of een hart onder de riem, met of zonder eigen logo.

Fysieke afstand van elkaar, met een groot hart voor de zaak. We omarmen de afstand om dichter tot elkaar te komen. Bel of mail ons om passende pakketten voor jouw teams samen te stellen: info@keiretsu-europe.nl – 010 208 0808.

#workfromhome #stayhealthy #coronavirustips #worksmart #promotionalmerchandise

 

Natuurlijk hebben we nog veel meer sponsoren. Mocht die van jouw team nu wat onder de aandacht van onze leden en volgers willen brengen kan dat natuurlijk. Meld je in de aanvoerdersapp en alles komt goed.

Kortom, sponsor de sponsor!