LET OP! Richtlijnen rondom het coronavirus

De overheid heeft maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus in Nederland tegen te gaan. Als Steeds Hooger volgen we de richtlijnen van het RIVM en de beslissingen van de KNVB. De richtlijnen zijn op dit moment (12 maart 2020) als volgt:
• Was je handen regelmatig
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg
• Geef elkaar geen hand, ook niet voor, tijdens of na de wedstrijd

Thuis blijven
Heb je koorts (meer dan 38⁰ Celcius) en luchtwegklachten (zoals hoesten of kortademigheid) en heb je contact gehad met een patiënt met het coronavirus of ben je de afgelopen 14 dagen in een van de volgende gebieden geweest:
• China (inclusief Hongkong)
• Italië
• Iran
• Zuid-Korea
Neem telefonisch contact op met je huisarts.

Ben je in een van deze gebieden geweest en heb je alleen verkoudheidsklachten of verhoging, blijf dan thuis en zorg dat je zo min mogelijk contact met anderen hebt. Kom dus NIET naar Steeds Hooger. Dit kunnen namelijk de eerste klachten zijn van COVID-19, maar het kan ook een verkoudheid zijn. Het is niet nodig om de huisarts te bellen. Worden de klachten erger en krijg je koorts en luchtwegklachten (hoesten en benauwd), bel dan de huisarts.

Indien de maatregelen veranderen, nemen we die als Steeds Hooger zonder verdere aankondiging over. We vertrouwen erop dat je je aan de richtlijnen houdt.

Maatregelen Steeds Hooger
• Zoals het RIVM voorschrijft (dus geen handen geven)
• In de toiletten hangen we z.s.m. dispensers op met papieren handdoekjes en handzeep

Voor meer informatie over het coronavirus kun je terecht op
• www.ggdrotterdamrijnmond.nl
• www.rivm.nl