De Bruine Rotterdammer – nieuwsbrief

De Bruine Rotterdammer 

[Anno 1965]

Ooit begonnen als obscuur rioolblaadje maar inmiddels uitgegroeid tot serieus opinieweekblad. Hoofdredacteur Simon Stokvis heeft onlangs besloten een sportkatern toe te voegen en wij van Steeds Hooger dragen daar graag aan bij. In onze allereerste nieuwsbrief vindt u al het actuele nieuws van de club en zo af en toe, stiekem, nog een sappige roddel! In deze editie de Algemene Ledenvergadering, een bericht van de kantinecommissie en de Steeds Hooger UitAgenda.

Veel leesplezier,

De redactie

 

l – “Aaai Love Verbouwen” 

Dinsdag 18 december 20.00 uur: Algemene Ledenvergadering (ALV)

Na het succes van de ALV (Aaai Love Vrijwilligers) van vorig jaar gaan we ook nu weer met elkaar in gesprek tijdens de ALV (Aaai Love Verbouwen) van dit jaar. De club groeit als kool, de hut floreert als nooit te voren, ons gloednieuwe veld draait overuren en de commissies beginnen langzaam vorm te krijgen. Om dit voort te kunnen zetten smeden we plannen voor de toekomst van ons traditierijke complex ’Sportpark Canal Road’. Naast andere agendapunten zoals toekomstige bestuurlijke invullingen gaan we deze avond in gesprek om de mogelijkheden rondom renovatie van ons mooie complex met elkaar te bespreken.

Duss……. Steeds Hoogerianen, ook voor nu geldt: jong, oud, dik, dun, spits, keeper in 1, 5 of alleen aan de bar, komt dat zien. We hebben iedereen nodig om van de club een succes te maken. Op dinsdag 18 december om 20.00 uur in de Hut, de jaarlijkse editie van onze Algemene Ledenvergadering (ALV). Zorg dat je erbij bent, de aantallen tellen.

Iedereen wordt verwacht, mits je niet kunt natuurlijk.

 

ll – Poffen mag ……. tot het einde van de dag

Vroeger hadden we een bonnenboek, kon iedereen lekker strepen en betalen wanneer het uitkwam. Meestal stond Jan achter de bar dus die greep je bij je kladden als je vergat te dokken. Nu is het anders. Alle teams draaien bardiensten, we hebben vele nieuwe leden, bijna de heleweek een overvolle hut én we hebben een gloednieuw digitaal kassasysteem. Mooi man maar daarom is het wel tijd voor nieuwe afspraken. Komen ze:

  • Een barbon kan nog steeds! Yeah!
  • Maar maak bij voorkeur een teambon aan, wel zo gezellig en handig.
  • Bonnen moeten op voor- en achternaam in het systeem worden gezet dus stel jezelf eerst netjes voor aan de barman /-vrouw.
  • Bonnen (en namen) worden na de betaling weer verwijderd uit het systeem.
  • Heb je een bon, zorg dan dat de barman, -vrouw je weet te vinden bij een bestelling door je voor- en     achternaam te noemen.
  • Bonnen moeten bij vertrek worden betaald, net als in een échte kroeg!

 

lll – De Steeds Hooger UitAgenda

1) Steeds Heuger WIJNPROEVERIJ, The Christmas Edition – zaterdag 15 december

“Doet mijn een groene (Heineken), een bruine (HJ), een bacootje of een rood wijntje ….. tot de nok alsjeblieft” is wat je meestal in de hut, aan de bar te horen krijgt. Maar ja ….

Hoe heurt het nu eigenlijk?

Jerry Heezen – ja die goeie van Zondag 1 ja – komt namens zijn bedrijf Boonstoppel Wijnen op zaterdag 15 december langs met een heuse wijnproeverij om ons te laten pruuuven en daar dan van alles over te vertellen. Handig zo net voor de kerstdagen. Ken’nie mooi de blits mee maken.

Elk team kan 1 of 2 tafels reserveren voor 50 euro per tafel (max. 10 personen). Vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook welkom, wel zo gezellig. Aanmelden kan bij Jerryheezen@hotmail.com

 

2) Top 2000 Quiz – donderdag 20 december

Everybody’s knows dat je op de club zit om te voetballen. Het zit in je human nature, je bent tenslotte born to run en alles moet harder, better, faster, stronger.

Maar hoe goed ken jij je andere Klassiekers?

Donderdag 20 december neemt D1 de kantine over voor een Top2000 Quiz vanaf 21:00 tot late in the evening. Gehost door Angie en whole lotta Rosie. Test je self esteem en beantwoord under pressure vragen van de 60’s tot the now’s.

Denk je: maar ik kan het niet alleen? Geen probleem, je mag je eigen a-team van max 6 personen bij elkaar rapen. Meld je team aan bij Rossane via: 0610525134 of gewoon in de k’tine.

The winner takes it all!

 

3) Nieuwjaarsborrel – zaterdag 5 januari

Een traditieclub als Steeds Hooger heeft zijn tradities hoog in het vaandel staan. De nieuwjaarsborrel is zo’n échte traditie, een evenement van het eerste uur. Vorig jaar was deze voor het eerst sinds 110 jaar op de 1e zaterdag na Oud en Nieuw en dat is ons goed bevallen! Kom proosten op een succesvolle tweede seizoenshelft! Gezellig!

Jeugd programma; Binnenkort volgt hier meer informatie over!

Borrel; 16.00 tot 20.00 uur

 

Sjeetje, wat beurt er toch een hoop hè, op onze club. Hopelijk hebbie er wat an. Dank voor het lezen!