Eerste versterkingen voor Steeds Hooger dienen zich aan!

Het 1e seizoen onder leiding van trainer Peter Ketting is Steeds Hooger op de 7e plaats geëindigd in de zondag 4e klas. Na een moeizame start met een aantal langdurige blessures is gedurende de 2e seizoenshelft de weg omhoog ingeslagen. Met een aantal goede wedstrijden en ook een aantal slechte resultaten is gebleken dat er verder gebouwd moet worden aan het 1e elftal van de inmiddels 110 jarige!

De afgelopen weken is duidelijk geworden dat 3 spelers de Kanaalweg gaan verlaten. Kevin Ketting vertrekt onder de vleugels van zijn vader naar sv Ommoord. Raymond Potuijt gaat zijn geluk beproeven bij Ketel Spaland en Wesley Warmerdam gaat het doel van HOV/DJSCR verdedigen. De rest van de spelersgroep blijft intact en zijn we verheugd dat  inmiddels 5 spelers hebben aangegeven Steeds Hooger te komen versterken.

Michel Hol (Hercules), Jesse Bloemen (De Bilt), Jamey de Nooijer en Jeff Lamse (XerxesDZB) en Jerry Heezen (Dubbeldam) hebben alle administratieve handelingen verricht om volgend jaar in het zwart-wit te kunnen spelen. We hopen de komende dagen meer spelers te kunnen presenteren.