Op een mooie nazomerdag…!

img_0704Een mooie Mat en zomerse temperaturen op zomaar een zaterdagochtend in september. Veel kleine Steeds Hoogerianen die zin hebben in een mooie pot. Winst, verlies of een Frits van Turenhoutje. Wat maakt het allemaal uit, als we het maar leuk hebben. En leuk was het!

We kunnen het hebben over de uitslag maar dat zijn we volgende week weer vergeten. Het plezier van onze Koters blijft voor altijd. We begonnen thuis met de JO7-2 tegen Maense. Ondanks het uitstekende weer en de prima Mat heeft de tegenstander besloten om lekker niet te komen. Geen probleem, tegenstander of niet wij gaan lekker toch doen waar we voor waren gekomen. Onderling 4 tegen 4 is ook leuk. Fanatiek en met goede zin werd er gestreden. Het ene na het andere doelpunt werd gescoord en uiteindelijk werd het elf tegen elf. Hierna was het de beurt aan JO7-1 om aan te treden. Tegen de oranje-witten van Zestienhoven. Alle vier de wedstrijdjes werden overtuigend gewonnen van de toch wel grote tegenstander. Een mooie rust waarin alle spelertjes gemoedelijk en gezamenlijk aan de limonade gingen. Was met maar altijd zaterdagochtend.

Inmiddels kwam ook de uitslag binnen van de JO9-1. Uit tegen Woerden is altijd lastig, maar niet voor onze kranige Koters. De vorige wedstrijden tegen Gouda en Rohda’76 werden overtuigend met 9-2 gewonnen en ook vandaag ging het weer super. Een 0-6 overwinning maakte dat deze dag smaakt naar meer.

img_0727 img_0728