Op een mooie nazomerdag… Chapter 2!

Steedshooger_vroeger_7De jeugd heb de toekomst.. Maar we zijn ook wat trots op de ouwe garde. Nieuwe gezichten en die weten nog niet hoe het werkt bij onze club. Althans, niet allemaal. Zaterdag 2 begrijpt het en die blijven doorgaan met waar ze verleden seizoen mee geëindigd waren.-Niet te veel winnen en net uit het zicht blijven van het degradatiespook. Bekerwedstrijden worden beschouwd als een warming-up. Dat is eigenlijk ook wat het is. Niet om in goede vorm te komen, maar een excuus om niet thuis te zijn. En dat gaat de mannen dan weer prima af.

De gasten van Aristin’80 waren onbekend en zeker niet beter. In een leuke wedstrijd pikten de bezoekers de overwinning mee. 3 bekerwedstrijden gespeeld en 3 keer verliezen. Allemaal met 2-1 dus het had net zo goed andersom kunnen zijn.

We hebben 2 nieuwkomers en die moeten nog wennen aan de status van Steeds Hooger. We wonnen nooit veel maar met Zaterdag 1 en 3 is er een revolutie aan de gang. Beide elftallen zijn door in de beker. Waar Zaterdag 1 met 3 eclatante overwinningen op S.V.S., Leonidas en Kethel Spaland zijn visitekaartje heeft afgegeven, heeft Zaterdag 3 het zoals echte Steeds Hoogerianen spannend weten te houden. De laatste wedstrijd met 4 doelpunten verschil winnen is al een ding, als je met 0-6 voorstaat je tegenstander met 3-6 terug laten komen is niet echt handig. Uiteindelijk werd de wedstrijd op de valreep met 3-7 gewonnen.  Nu al 2 elftallen door naar de volgende ronde van de beker, dat is in het 110 jarige bestaan van onze club niet echt vaak voorgekomen. En dan te bedenken dat de zondag nog moet komen. Het wordt nog lang onrustig aan de Kanaalweg.