Start seizoen voor selectie Steeds Hooger

FullSizeRenderNieuwe aanwinsten, nieuwe trainers en nieuwe ballen. Alles nieuw en bij de aftrap van een nieuw seizoen een mooie bijkomstigheid. De selectie van onze mooie club is vanochtend begonnen met de eerste training van het nieuwe seizoen en iedereen mag dat weten.

De eerste sessie begon om 10:30 uur onder leiding van onze nieuwe coach Peter Ketting en zijn medestanders in deze mooie tijden Ed de Langen en Kees Derkx. Trainer Toni Skoko is nog op vakantie en komt volgende week de gelederen versterken. De bekende gezichten Ron van de Neut (verzorger) en Vincent Immerzeel (leider) aanwezig voor de morele ondersteuning en de lichamelijke ongemakken.

Waar het aan het begin van het seizoen bij alle clubs door vakantie’s nogal behelpen is met de aanwezigheid van spelers, normaal ook bij ons, waren er direct 22 aanwezig. Een mooie opkomst en een must gezien de vele wedstrijden die de voorbereiding telt. Volgende week zaterdag 6 augustus om 14:30 uur beginnen we al met de 1e wedstrijd uit tegen M.S.V.’71. Volgende week zondag 7 augustus staat om 14:00 uur de 2e wedstrijd op het  programma. De zwart-witten spelen dan de uitwedstrijd tegen Hermes D.V.S..

 

 

 

FullSizeRender (6) FullSizeRender (5) FullSizeRender (3) FullSizeRender (4) FullSizeRender (7) FullSizeRender (8)