Een laat Paasontbijt voor de Blijdorpse Koters scoort een dikke voldoende!

IMG_8675Geen Pasen maar wat maakt het uit. Wij doen alsof en dat is door onze Koters buitengewoon goed ontvangen. Door het overvolle programma van verleden week kon niet de ruimte en de mogelijkheid gevonden worden om voor een paasontbijt. Door de inspanningen van de lieve moeders was vandaag de mogelijkheid daar wel voor. Niets houdt ons dan tegen om de dappere strijders eens goed in de watten te leggen. Eieren verven, paaseieren zoeken en natuurlijk een uitstekkend ontbijt na de wekelijkse training, hebben voor een mooie ochtend gezorgd.       

‘De jeugd heb bij Steeds Hooger de toekomst’. Blijdorp is een jonge wijk, naast kleine ijsbeertjes en olifantjes worden er ook steeds meer Messi’s, Ronaldo’s en Van Gobbeltjes in de dop geboren. Ook bij voetbalvereniging R.V. en A.V. Steeds Hooger is dit niet onopgemerkt gebleven. Onder leiding van Robin de Meulder, Richard van de Graaf en Patrick Buddenbaum worden de jongste leden wekelijks de fijne kneepjes van het voetbal bij gebracht. Een aanrader voor de echte liefhebbers.

In september 2015 zijn we voor jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar begonnen met de ‘Blijdorpse Champions League’. Ben je in 2010 of 2011 geboren, woon je in de wijk Blijdorp en is voetballen echt jou ding. Dan is er niets mooier om op de Kanaalweg je eerste stappen op het voetbalveld te zetten in het shirt van Barcelona, Machester United of Real Madrid. Als je papa of mama voetbalt bij Steeds Hooger, ben je uiteraard ook van harte welkom.

Wil jij ervaren wat het is om in de grootste competitie van de wereld je naam te vestigen, kom dan langs op de Kanaalweg 84 om een kijkje te nemen. Iedere zaterdag begint het kampioenenbal om 09:00 uur. Twijfel je niet en kan je niet wachten om je opwachting te maken in de basisopstelling. Vul het formulier (https://steedshooger.nl/blijdorpsechampionsleague/)  op onze website in. We nemen dan spoedig contact met je op voor een uitnodiging.

IMG_8669  IMG_8666 12743598_958776630875037_2238919506914484715_nIMG_8667 IMG_8671 IMG_8672 IMG_8679 IMG_8678 IMG_8670