R.V. & A.V. Steeds Hooger breidt uit naar de zaterdag!

Steeds-Hooger-300x184ROTTERDAM – Het zijn zonnige tijden voor voetbalclub Steeds Hooger. De club uit Rotterdam Blijdorp gaat vanaf het seizoen 2016-2017 van start met een nieuwe en volwaardige zaterdagafdeling. Nadat de club dit seizoen al met één zaterdagelftal is gaan spelen zullen er volgend voetbaljaar minimaal vier elftallen en een aantal jeugdteams op de zaterdag gaan acteren. Ook het aantal elftallen op de zondag groeit tot op heden naar zeven teams. 

Drie seizoenen geleden hing het voortbestaan van de club nog aan een zijden draadje. Met slechts drie zondagelftallen, waarvan twee de selectie vormden, waren het zware tijden voor de club opgericht in 1907. Nieuw ingezet beleid gecombineerd met hard werken hebben het tij doen keren. Naast de explosieve groei van het aantal seniorenteams (inclusief één dameselftal) is er dit seizoen tevens een start gemaakt met een jeugdafdeling op de zaterdag onder de naam “De Blijdorpse Champions League”. Vanaf volgend seizoen gaan er weer F-teams uitkomen onder de naam Steeds Hooger in de K.N.V.B.-competities.

Door deze explosieve groei van R.V. & A.V. Steeds Hooger en de gewenste uitbreiding naar de zaterdag is in goed overleg besloten het huurcontract met voetbalvereniging G.G.K. te beëindigen. G.G.K. huurde de accommodatie aan de Kanaalweg 84 op de trainingsavonden maandag en woensdag en speelde zaterdag haar wedstrijden. Beide clubs hebben een vernieuwde samenwerking besproken maar gaan, na jaren succesvol samengewerkt te hebben, vanaf het seizoen 2016-2017 beide hun eigen weg. Hierdoor wordt Steeds Hooger de enige bewoner van het complex achter het Vroesenpark.

Steeds Hooger is trots op wat de club tot nu toe bereikt heeft en is vastberaden deze lijn door te trekken. Het gebruik van het veld is het afgelopen jaar ver over de maximale capaciteit gegaan waardoor de kwaliteit ervan sterk gedaald is. Steeds Hooger is dan ook voornemens de lobby voor een modern kunstgrasveld voort te zetten zodat er een veld komt dat past bij de groeiambities van de club. Daarnaast worden de pijlen komend seizoen gericht op het vergroten van de sponsorpoule via vooral lokale partnerships, de organisatie van unieke events en het uitbreiden van het vrijwilligerskader. Op www.SteedsHooger.nl is meer informatie te vinden over de club.

—————————————————————————————————————————————

Noot voor de redactie; voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@steedshooger.nl