De trainert voorspelt de uitslagen bij RegioRijnmondVoetbal.nl

REGIORIJNMONDVOETBAL – In 4-4-3 voorspelt een trainer of speler de uitslag Juichenvan de vier wedstrijden van de regioclubs uit het betaalde voetbal. De uitslag van de duels van de vier Topklassers en drie duels in de regio Rijnmond, waaronder zijn of haar eigen wedstrijd. Dit weekend is het de beurt aan Richard Steen van Steeds Hooger.

Voor een juist geraden 1, 2 of 3 krijgt de deelnemer een punt. Voor de juiste uitslag ontvangt de voorspeller bovendien een bonuspunt. Zo ontstaat een nieuw klassement dat met ingang van het seizoen 2015-2016 leidt tot de voetbalkenner van het jaar. De prijs werd vorig seizoen gewonnen door Hoessin Jouhri met negen punten. De rode lantaarn was voor Gert Alblas van ZBVH met twee punten.

Voor Richard Steen is voetballen vooral plezier maken. De trainer van Steeds Hooger belooft bij de wedstrijd van de dames te gaan kijken, omdat we daarna met z’n allen gezamenlijk wordt gegeten en misschien wel karaoke wordt gedaan. Bij de Rotterdamse vereniging kent ons ook ons. Steeds Hooger lijkt een beetje cult te worden, een club waar mensen graag bij willen horen. Maar naast de gezelligheid ziet Steen zijn selectie toch graag wat vaker winnen. “Natuurlijk, we spelen ook om de knikkers en we moeten op de ranglijst weer omhoog. Het is leuk dat je tegen ONA 2-2 speelt, waardoor die club voor het eerst twee punten moet afstaan, maar drie punten helpt nog meer. Die drie punten moeten we bij Transvalia/ZW dan zondag maar ophalen. Hun kleinste nederlaag van het seizoen was 0-7, dus ik gok op 0-8. En laat niemand bij die stand nou nog een keer scoren, want die heeft een probleem. Ik wil in deze rubriek behoorlijk scoren, anders heb ik hetzelfde probleem als Derksen elke maandag na zijn score in de toto. Dat moet mij niet gebeuren, want anders heb ik een kantine vol met kenners die mij even de les leest.”

1: Betaald voetbal
1 Wales Nederland 2 1
4: Topklasse
2 IJ’meervogels Excelsior M 3 1
3 ONS Sneek Barendrecht 1 1
4 RVVH Scheveningen 2 1
5 Katwijk Capelle 2 1
6 Overigen
6 Smitshoek Nieuw Lekkerland 3 0
7 Binnenmaas SC Feyenoord 1 4
8 Altena G.J.S. 0 2
9 Excelsior Zwarte Pijl 3 1
10 OHVV Excelsior’20 1 1
11 TransvaliaZw Steeds Hooger 0 8

 

Stand: Punten
1 Cesco Agterberg SC Feyenoord 8
1 Warry v Wattum Oude Maas 8  
3 Oscar Biesheuvel Nieuwekerk 6
3 Gokhan Cayir Excelsior’20 6
5 Jack v.d Berg IFC 5
5 Joop Hiele Zwaluwen Vl. 5
5 Richard v.d Werff Simonshaven 5
8 Melvin Boel BVCB 4
9 Richard Elzinga DBGC 3
9 Randall Neeskens ZBC’97 3