Steeds Hooger Dames 1 Extravaganza

Dames 1 weet waar voetballend hun kwaliteiten liggen: in de derde helft. Omdat wij graag uitblinken waar we goed in zijn: de Steeds Hooger Dames 1 extravaganzaaa.

Aanstaande zondag 15 november staat er een ware kraker in de 5e klasse op het program. Een derby van de bovenste plank. De Steeds Hooger Dames 1 (absoluut niet te verwarren met St. Hooger dames 2!) gaan het opnemen tegen AntiBarbari. Hét charme offensief van de Kanaalweg gaat deze zondag alles op alles zetten: Er moeten punten gepakt worden.

Deze schitterende dag staat ook in het teken van de hitsige verkering van St. Hooger Dames 1 en Bokaal. Deze zijn namelijk een setje en het is kei hard aan. Kusje hier en daar. Hopelijk word deze liefde aankomende zondag bezegeld met een wolluk van een liefdesbaby in de vorm van winst. Niet meer, niet minder.

Zondag is het feest. Denk alcohol, denk karaoke, denk moeilijke hapjes, denk bitterballen.
Zondag dus: voetbal, vrouwen en bier.