Steeds Hooger neemt op 21 en 22 december deel aan VR-Trophy in Topsportcentrum

In navolging van het grote succes in 2012 en 2014 zal VoetbalRotterdam ook in 2015 de VR-Trophy gaan organiseren. Met ruim 350 voetballers en meer dan duizend supporters werden de vorige edities een groot succes. Dit seizoen wordt de VR-Trophy gespeeld op maandag 21 en dinsdag 22 december 2015. Het Topsportcentrum naast De Kuip is ook dit maal gastheer van de VR-Trophy.

In de voorgaande 2 afleveringen is Steeds Hooger redelijk succesvol gebleken. In 2012 struikelden de Zwart-witten in de laatste 10 seconde van de kwartfinalepoule over hoofdklasser Leonidas, door een doelpunt van oud speler van Steeds Hooger Ismael Celen. Leonidas mocht zich in deze editie kronen tot eerste winnaar van de VR-Trophy. In de finale was Leonidas te sterk voor VOC. Verleden jaar was in de halve finale hoofdklasser VOC met 3-2 te sterk voor de Kanaalwegbewoners en werd Mo Ismaeli verkozen tot doelman van het toernooi. VOC won de finale van de tweede editie wel. VOC was in die finale te sterk voor Besiktas. Voor 4e klasser Steeds Hooger al met al prima prestaties.

De 2015 editie belooft ook dit keer een mooi deelnemersveld te krijgen. Inmiddels hebben zich buiten Steeds Hooger ook Leonidas, sv Charlois, Hellevoetsluis, Z.B.C.’97, HOV/DJSCR en Overmaas zich aangemeld en is het wachten op de overige 12 ploegen. Als het programma en indeling van het toernooi bekend is, zal dit op de website worden gepubliceerd.

Topsportcentrum-Rotterdam (1) VR Trophy 2014  VR Trophy 2014 VR Trophy 2014  VR Trophy 2014 VR Trophy 2014