Nog plaats voor koters uit 2009 en 2010 in Blijdorpse Champions League.

‘De jeugd heb de toekomst’. Blijdorp is een jonge wijk, naast kleine ijsbeertjes en olifantjes worden er ook steeds meer Messi’s, Ronaldo’s en Van Gobbeltjes in de dop geboren. Ook bij voetbalvereniging R.V. en A.V. Steeds Hooger is dit niet onopgemerkt gebleven.

De Rotterdamse Voetbal & Atletiek Vereniging Steeds Hooger is één van de oudste clubs uit Rotterdam. Aan atletiek doen we al jaren niet meer, maar omdat we in de voorbereiding op een nieuw seizoen nog wel eens een rondje draven blijven we trots op dit onderdeel van onze naam. We zijn er sinds 10 mei 1907. Opgericht onder de naam ‘Excelsior’, Latijn voor steeds hoger maar wie spreekt dat tegenwoordig nog. Steeds Hooger dus, begonnen op de Rotterdamse Veemarkt in het centrum van de stad. Nadat het vee en de handelaren waren vertrokken speelden onze toenmalige jongens hun potjes. Na omzwervingen in West, óp Zuid en in Noord zijn we alweer 53 jaar woonachtig op de Kanaalweg 84, nabij de stadscamping in het oh zo mooie Blijdorp. Een van de meest aantrekkelijke en opkomende wijken van Rotterdam.

In september 2015 beginnen we voor jongens en meisjes van 5 en 6 jaar met de jaarlijkse ‘Blijdorpse Champions League’. Ben je in 2009 of 2010 geboren, woon je in de wijk Blijdorp en is voetballen echt jou ding. Dan is er niets mooier om op de Kanaalweg je eerste stappen op het voetbalveld te zetten in het shirt van Barcelona, Machester United of Real Madrid. Als je papa of mama voetbalt bij Steeds Hooger of G.G.K., ben je uiteraard ook van harte welkom.

Wil jij ervaren wat het is om in de grootste competitie van de wereld je naam te vestigen, kom dan langs op de Kanaalweg 84 om een kijkje te nemen. Op zaterdag begint het kampioenenbal om 09:00 uur. Twijfel je niet en kan je niet wachten om je opwachting te maken in de basisopstelling. Vul het formulier in een geef hem af in de kantine van Steeds Hooger. Op www.steedshooger.nl/blijdorpsechampionsleague kan je jezelf ook digitaal aanmelden. We nemen dan spoedig contact met je op voor een uitnodiging om 3 keer vrijblijvend met onze talenten mee te voetballen.

FullSizeRender (5) IMG_6109

FullSizeRender (4)