Kwiek debuut als Steeds Hooger zaterdag 1

Morgen om 14:30 uur speelt zaterdag 1 zijn 1e wedstrijd uit bij WCR in Rhoon. Illustere namen als Cuppen, Akkermans, Den Hartog en Vogel gaan de geschiedenisboeken van Steeds Hooger in als het 1e seniorenteam die zijn wedstrijden op zaterdag gaat spelen. Na de rentree van jeugdvoetbal verleden week zaterdag, is het morgen wederom een gedenkwaardige dag voor onze 108 jarige club. Ook op de zaterdag zijn we vanaf morgen present met seniorenvoetbal. Tot op heden in de beloftevolle oefencampagne alleen nog in het blauw gespeeld, morgen tijdens hun eerste officiƫle wedstrijd mogen de mannen aantreden in het magische zwart-witte shirt. De verwachtingen zijn hooggespannen en wordt door de Kwieke Heeren gevoed door kampioenaspiraties en bekerwinst op voorhand als doelstelling uit te spreken. Wij zijn blij dat ze toe zijn getreden tot de mooiste en 1 van de oudste clubs van Rotterdam en verre omstreken.

Opstelling Kwiek