Blijdorpse Champions League voor de Mini F succesvol van start

8

Na een korte periode van opstarten was het vandaag zover. Zaterdag 12 september 2015 gaat de geschiedenis is als de dag dat onze mooie 108-jarige club weer beschikt over een jeugdafdeling. Onder enthousiaste leiding van Robin de Meulder en Richard de Graaf zijn onze Koters om 9:00 uur begonnen met de eerste training. Door een aantal gerichte oefeningen werden onze jonge talenten klaargestoomd voor het eerste wedstrijdje op het heilige Xtragrass van de Kanaalweg. De Blijdorpse Champions League is iedere zaterdag om 9:00 uur. Benieuwd naar de vorderingen, kom gerust een keer kijken. Ben je geboren in 2009 of 2010, woon je in Blijdorp of spelen je ouders bij Steeds Hooger of G.G.K.! Vul het aanmeldformulier in op de Koterpagina of  https://steedshooger.nl/blijdorpsechampionsleague/ en je kan in 3 proeftrainingen kijken of je het ook leuk vind.

4 7 6

4 1 5