Info mail ALV 8 juni

Afgelopen donderdag 8 juni was de Algemene Leden Vergadering (ALV) van onze mooie voetbalverenging. Hier is veel besproken omtrent de bestuurswissel, vernieuwbouw en de organisatiestructuur.  Kon je er helaas niet bij zijn? Niet getreurd. Alles wat besproken is, is te vinden in de jouw mailbox! 

Graag bedanken we Ruud van der Wel voor zijn jarenlange inzet als secretaris. Natuurlijk zal Ruud nog vaak op het veld en in de Hut te vinden zijn en blijft hij zich achter de schermen bezighouden met het ledenbestand, super! Naast afscheid nemen, mogen we ook nieuwe bestuursleden verwelkomen: Jan Bonjer als voorzitter, Kjeld Lam als secretaris en Irena Maric als bestuurslid Communicatie en Sponsoring. We wensen hen veel succes en plezier om ons cluppie in goede banen te leiden!