Kaartverkoop voor Steeds Hooger 1 – Sparta Rotterdam 1 op 6 juli 2022 om 19:00 uur

Bestel je kaart via https://steedshooger1907.stager.nl/web/tickets en zorg dat je erbij bent. We hebben er nog 300 en op = op.

Nog 2 x 3 kwartier ….. erin kletsen, fel d’r op, van kiet af aan, met opgestroopte mouwen, oorlog maken, met een vies broekie van ’t veld, douchen, nog één keer de Hut in voor de derde helft en dan, dan is het gedaan.
Dus komt dat zien, komt dat zien:

R.V. & A.V. STEEDS HOOGER 1 – SPARTA ROTTERDAM 1

Woensdag 6 juli – 19.00 uur – Sportpark Canal Road

Steeds Hooger vertrekt na 64 jaar van Sportpark Canal Road uit Blijdorp, met een lach en een traan. En dit is de aller-, allerlaatste wedstrijd. Maar, het is een afscheid en geen vaarwel, Zwartwit gaat nooit verloren! Vanaf het komende seizoen 2022-2023 zijn wij namelijk de trotste bespeler van ons nieuwe, oude complex aan het Erasmuspad in Rotterdam Schiebroek. Op naar nieuwe avonturen en om dat te vieren spelen we nog 1 kraker, een derby. Zwart-wit tegen Rood-wit. Zaterdag 4e klas tegen de Eredivisie. Zodat we het nooit vergeten..!