Ruud Spierings nieuwe hoofdtrainer Steeds Hooger

We zijn eruit! Na een aantal zeer mooie gesprekken heeft het bestuur in Ruud Spierings zijn nieuwe oefenmeester gevonden. De ervaren oefenmeester heeft de afgelopen seizoenen de scepter gezwaaid bij zondag 3e klasser Kethel Spaland. In het verleden was Spierings als trainer succesvol werkzaam bij onder andere Leonidas (za), XerxesDZB (zo), Victoria’04, MVV’27 en HOV en als technisch manager bij vv Nieuwekerk.

Voorzitter Sander Vis van Steeds Hooger laat weten in zijn nopjes te zijn met de op handen zijnde samenwerking met Spierings, “In meerdere gesprekken met Ruud zijn we overtuigd geraakt dat we een trainer hebben gevonden die perfect bij onze club past”.

Ruud Spierings, als actief speler doelman bij onder andere Rijnsburgse Boys en PPSC tekent voor 1 seizoen bij Steeds Hooger. Wel is van beide kanten de intentie uitgesproken om er een samenwerking voor de lange termijn van te maken.