Na regen komt zonneschijn voor Dames 2

De Trekkers voelen zich thuis bij Steeds Hooger en boeken eerste competitiezege

De eerste wedstrijd op zondagmorgen 30 september bij Steeds Hooger, dames 2 tegen Laakkwartier. Inmiddels de tweede wedstrijd van de competitie, die voor de Trekkers (dames 2) niet geweldig begon. Na een waterfestijn op het veld eindigde de eerste competitiewedstrijd tegen Antibarbari min een 3-2 nederlaag. Maar deze week moet het anders lopen, de trekkers waren het met elkaar eens.

Met goede moed begon de wedstrijd op deze zonnige dag en in de eerste helft werd er veel op het doel van de tegenstander geschoten, maar het was vooral nog even aftasten. De teams tikten behoorlijk heen en weer, SHD 2 had voornamelijk balbezit maar dat vertaalde zich niet in doelpunten. Het was een beetje onhandig hier en daar, het spel werd (zo leek) elke 5 minuten stilgelegd vanwege een overtreding, veel energie ging er verloren tijdens de eerste helft.

Gelukkig gold dat meer voor de tegenpartij. Na een kopje thee, kort overleg begon de tweede helft. Het gebrek aan energie bij de tegenpartij werd opgemerkt, mooi, want de Trekkers hadden daar nog genoeg van! Emma maakte daar goed gebruik van en scoorde het eerste doelpunt. Laakkwartier leek wakker geschud en verdedigde zich vrij snel met een tegendoelpunt.

De geblesseerde Lysanne waagde een kans en kwam na 30 minuten het spel in en zonder al te veel aarzeling zorgde ze voor een tweede doelpunt. De Trekkers staan voor! De vreugde was al merkbaar, we moeten niet te vroeg juichen maar melig werden we er al wel een beetje van. Vooral toen Annabel de bal op het doel schoot, deze werd tegengehouden maar glipte uit de handen van de keeper die letterlijk stil stond vóór het doel. Een klein tikje van Annabel en onze dag kon niet meer stuk; 3-1 winst!!!!

Last but not least een grote shout out naar Aicha en Kloek van Dames 1!