Komt dat zien, komt dat zien: onze nieuwe fysio!

Steeds Hooger wordt steeds fitter

Wat een drukte, zo elke avond doordeweeks en de hele zaterdag en zondag op dat ene veld van Steeds Hooger. De bekerronde zit er op, de competitie gaat van start en elk elftal, van de oudste knarren tot de kleinste koters, staat te trappelen van ongeduld. Ja en in al dat enthousiasme loert natuurlijk het gevaar van een klein fysiek ongemakje.

Maar beste leden, geen zorgen! We hebben het voor elkaar gekregen om een fysiotherapeut aan onze club te verbinden. Steeds Hooger wordt steeds fitter!

Vanaf as. dinsdag 25 september houdt Ruben Albers elke dinsdagavond, van 18.30 – 21.00 uur, voor alle leden een gratis inloopspreekuur.

Bij volgende behandelingen loopt de vergoeding via je eigen zorgverzekering. De aandoening moet natuurlijk wel sportgerelateerd zijn. Dinsdag 25 september start Ruben. Heb je een vraagje, loop gezellig bij hem langs. Welkom op de club Ruben en veel succes!