Communicatie aan leden omtrent nieuwe samenwerking met ClubCollect

Beste Steeds Hoogerianen,

Eindelijk, de lange zomer is voorbij!

Zoals jullie weten groeien we als kool en zijn we druk bezig onze club daar op in te richten. Het meest tastbare bewijs daarvan is ons nieuwe kunstgrasveld dat er schitterend uitziet maar er gebeurt meer. Vanaf komend seizoen gaan we samenwerken met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het automatiseren van de contributies.

ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie innen makkelijker gaat. Voor zowel jou als de vereniging levert dit veel voordelen op. Het grootste voordeel is het betaalgemak en de mogelijk tot gespreid betalen (hiervoor wordt wel een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht).

Wat gaat er veranderen?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect betaalverzoeken sturen namens onze vereniging. Met de link in de berichten die je ontvangt kun je naar jouw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving geef je heel eenvoudig aan hoe je wilt betalen. Je kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling van vier termijnen.

Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heb je de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvang je altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat je altijd op de hoogte bent. Op je persoonlijke betaalpagina kun je ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.

Hoe wordt er met persoonsgegevens omgegaan?
Omdat ClubCollect betaalverzoeken zal sturen namens de vereniging, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Check voor meer informatie over ClubCollect www.clubcollect.com/nl/members.
Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect kun je altijd aankloppen bij de commissie Financiƫn. Indien er tijdens de samenwerking vragen of onduidelijkheden zijn staan zowel wij als ClubCollect hier altijd voor open.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur