Gras is zo 1907 en we gaan het missen!

Voetballen doe je op gras! Althans, dat vinden wij. We doen het al vanaf 1907 en al die jaren is dat best goed gegaan. Op de Veemarkt, op een uitverkocht kasteel in oude vervlogen tijden en zoals nu verscholen tussen de bomen van het Vroesenpark, in het o zo mooie Blijdorp. 

Soms, heel soms moet je afstand doen van je principes. Niet omdat je het wil, maar omdat het moet. En als het dan zo ver is ben je er stiekem nog blij mee ook, het bestuur van Steeds Hooger in ieder geval wel. In 2011 aan de rand van de afgrond met nog maar 3 elftallen en 60 spelende leden ziet de wereld er in de zomer van 2018 heel anders uit. In het nieuwe seizoen 2018 – 2019 hebben we in ieder geval 23 teams en 350 spelende leden! We hebben inmiddels 2 toffe damesteams, totaal 11 seniorenteams en een bloeiende jeugdafdeling.

De enorme groei die we de afgelopen paar jaar hebben doorgemaakt zorgt dat we mee moeten met de ontwikkelingen die al jaren aan de gang zijn. Met 1 veld en 350 spelende leden is een natuurgrasveld waarop ook getraind wordt niet te doen. Alles op 1 veld is al een hele uitdaging en ook daar wordt door het bestuur hard aan gewerkt, maar daarover later meer. De vitale vereniging die we zijn verdient betere faciliteiten en dit is op waarde ingeschat. We krijgen een kunstgrasveld, een nieuwe fietsenstalling en een eigen parkeerterrein! Op maandag 28 mei wordt er begonnen met de aanleg en is de verwachting dat uiterlijk medio augustus de werkzaamheden zijn afgerond. Een kunstgrasveld zonder rubberkorrels waarover in  het recente verleden zoveel om te doen is geweest, maar voorzien van de nieuwste veilige kunststof invulling. We kunnen niet wachten tot het zo ver is!