Walking Football voor 60+ bij Steeds Hooger.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn en via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Tijdens de Fit & Vitaal Toer gaat Steeds Hooger deze nieuwe spelvorm aanbieden. Op vrijdag 22 september van 13:00 uur tot en met 15:00 uur zal er uitleg worden gegeven en gaan we aansluitend voor de liefhebbers een training verzorgen. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand, kom naar ons complex op de Kanaalweg 84 nabij de stadscamping. Om bezig te zijn en te bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.