Steeds Hooger brengt selectie verder op peil met 9 nieuwkomers!

Kevin KettingDe ontwikkelingen bij het 109-jarige Steeds Hooger volgen elkaar in rap tempo op. De Rotterdamse vierdeklasser groeide in de laatste jaren uit van een bijna ten dode opgeschreven vereniging naar een bruisende cultclub die zo hard groeit, dat het inwonende GGK werd gevraagd om per volgend seizoen plaats te maken aan de Kanaalweg in Rotterdam, om de eigen recreatieve teams en jeugdafdeling  op zaterdag een plaats te kunnen bieden.

Met het aanstellen van Peter Ketting als hoofdtrainer is in januari een eerste stap gezet in de ontwikkeling van het prestatieve onderdeel van Steeds Hooger. In samenwerking met de commissie Sportief is het Steeds Hooger gelukt om na de eerdere 16 nieuwe spelers en 3 blijvers wederom 9 nieuwe spelers te mogen verwelkomen.

Patricio de Boom, Stefan van Campenhout, Kevin de Haan en Rodney Spierings (Hillegersberg), Kevin Ketting, Timo Kooijman en Bryan Ketting (Ommoord), Jorik Quint (Drachtster Boys) en Martijn Scheltes (asv Dronten) hebben eveneens aangegeven de selectie van de Zwart-Witten te komen versterken.

Met diverse huidige spelers van Steeds Hooger en mogelijke nieuwe aanwinsten worden nog gesprekken gevoerd. Op korte termijn hoopt de club nog meer nieuws te kunnen presenteren.