Selectie van Steeds Hooger krijgt vorm!

Foto Steeds HoogerDe ontwikkelingen bij het 109-jarige Steeds Hooger volgen elkaar in rap tempo op. De Rotterdamse vierdeklasser groeide in de laatste jaren uit van een bijna ten dode opgeschreven vereniging naar een bruisende cultclub die zo hard groeit, dat het inwonende GGK werd gevraagd om per volgend seizoen plaats te maken aan de Kanaalweg in Rotterdam, om de eigen recreatieve teams en jeugdafdeling  op zaterdag een plaats te kunnen bieden.

Met het aanstellen van Peter Ketting als hoofdtrainer is in januari een eerste stap gezet in de ontwikkeling van het prestatieve onderdeel van Steeds Hooger. In samenwerking met de commissie Sportief is het Steeds Hooger gelukt om voor het komende seizoen 16 nieuwe spelers te binden.

Glenn Lagerwaard en Rembrand Taapken (SV Ommoord),  Raymond Potuyt (Ketel Spaland), Michael Smits Schouten, Dyon Wolders, Wesley Zwammerdam en Chawfung Cheung (Hillegersberg), Jean Paul Wolfs en Stefan Derkx (HOVDJSCR), Remy van de Velde (Swift Boys), Barry Heezen (Poortugaal), Michael Loome, Dhiya Rahmoune en Sjaak Bruins (Aeolus), Patriek Derkx (XerxesDZB) en Patrick van ’t Wout (Alexandria’66) hebben inmiddels aangegeven de selectie van de Zwart-Witten te komen versterken.

Van de huidige spelersgroep hebben Brian Strijbos, Richard Schoneveld en Michel Salamink aangegeven het komende seizoen onderdeel te blijven uitmaken van de selectie. Met diverse huidige spelers van Steeds Hooger en mogelijke nieuwe aanwinsten worden nog gesprekken gevoerd. Op korte termijn hoopt de club nog meer nieuws te kunnen presenteren.