Even aan je voorstellen: Koen Vogel van Zaterdag 1

558982_10200771952968389_1600984505_n

Aan alles komt een einde en gelukkig ook aan de winterstop! De mannen zijn eager, heel eager om revanche te nemen voor de eerste seizoenshelft. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor jullie! Als liker van dit team verdien jullie meer – veel meer. “Maar wie zou nou eigenlijk die pipo’s die het wekelijks moeten doen?” – goeie vraag! Laten we ze aan je voorstellen.

We beginnen met el capitano van Zaterdag 1, El Chapo van dit cartel, de Arjen van het zelfbenoemde sterrenensembletje: Koen Vogel. Begon als spits, vloog naar het middenveld en begint nu zijn draai te vinden als linksvoor. “Is hij een alleskunner of een vreemde vogel?” – nog zo’n goeie vraag, lekker bezig! Een vraag die moeilijk te beantwoorden is. Deze Kuipbewoner en fan van Lex Immers begon zijn sportieve loopbaan namelijk als een vis in het water met een kapje op en een bal in de hand. Sommige zullen hem nu zien als een aanhanger van het Joodse geloof die gezellig een strandbal over aan het gooien is, maar dat is het niet.. Hij was een heuse waterpoloer! Eentje die het zelfs schopte tot aan de hoogste nationale liga van ons land. Als dit nog niet voor een te grote spagaat zorgt, dan wel door zijn prestatie om de mooiste marathon van allemaal uit te rennen. Snap je nu de spagaat?!

Het antwoord is dus gewoon beide. Om dit gepolder toch een Disneytwist te geven; wel een vreemde alleskunner met een ijzersterke mentaliteit! Waar hij aankomende zaterdag zal staan is nog een raadsel? Maar waar de amazone van het team ook zal staan (of zitten), hij zal het vast en zeker kunnen.