Drang naar visschotel nekt Steeds Hooger 5

Nog geen drie minuten onderweg lag de 0-1 al in het netje. Oké we waren niet helemaal wakker, maar het geluk was ook niet aan onze zijde. Wetende dat het 5e sinds mensenheugenis minimaal één keer per wedstrijd scoort was er dus nog helemaal niets aan het handje. Met een ijzersterke bank, voornamelijk uitgeruste spelers en nog 87 minuten te gaan, leek de overwinning nog steeds een zekerheidje. Mooie combinaties een sterke keeper met een flinke uittrap maakte Steeds Hooger de meest gevaarlijke ploeg. Een paar gemiste kansen verder kwam  CKC middels een mooie combinatie toch vrij voor de keeper, 0-2.

Behoorlijk…., de beste ploeg wint niet altijd. Opnieuw een aftrap, wat smerige overtredingen en een meer dan terechte penalty in het voordeel van Steeds Hooger. Jeroen aarzelde niet, de bal zwevend naar de linker bovenhoek was onhoudbaar en de wedstrijd lag weer helemaal open!!

De tweede helft!!! Een genot om te zien voor de aanwezige toeschouwers. Verschuren en Salemink hadden nog last van een goed spelende CKC keeper, echter tegen de grandioze afwerking van Marf was hij niet opgewassen, 2-2!! De wedstrijd werd grimmiger en de 200 cm lange spelers van Steeds Hooger waren zeker de bovenliggende partij. Helaas zegt dit niets, de cateraar kwam voorbij en de vers gebakken kibbeling, zalm en garnalen voor tijdens de derde helft vroegen om een einde van de wedstrijd. Met nog 20 minuten te spelen natuurlijk niet echt een externe motivatie om nog vol gas te geven en de concentratie hoog te houden. Twee spelers vonden het noodzakelijk alvast hun plek aan tafel te bespreken met miscommunicatie en gaten in de verdediging tot gevolg, 2-3. Ondanks hard werken en een aardige pot bleek CKC evenals de drang naar de visschotel een maatje te groot.

Complimenten voor het culinaire hoogstandje tijdens de derde helft en op naar de volgende wedstrijd.