De Rotterdamse Leeuwen thuis.

[lead]Maandag 6 april stond voor de mannen van Steeds Hooger 3 de wedstrijd tegen De Rotterdamse Leeuwen op het programma.

Voor de verandering mocht de hapjesman i.p.v. na de wedstrijd voor de wedstrijd zijn vaardigheden laten zien. Aangezien het 2e pas dag was is dit een overheerlijk paasontbijt geworden. Dhr. van Vliet had flink uitgepakt met een overheerlijk ontbijt. Eieren met spek, heerlijke broodjes, spinazie sap en jus d ‘ Orange. Zijn lieftallige assistente Ruud van der Wel, Stefanie Vis en chef sinaasappel Rene Stok (mocht ik iemand vergeten zijn vergeef me) ook bedankt. Voor dit ontbijt was er bijna een voltallig selectie op de been. Ook Rientje maakte zijn rentree in het elftal na zijn zij 6 weken zwangerschapsverlof. Na het eten liet iedereen zijn handjes wapperen om alles weer aan kant te maken in de kantine ( alhoewel de tweeling VERRAAD hier anders over dacht.)
Bij aanvang van de wedstrijd bleek er een aantal spelers de voorkeur aan iets anders te geven en werd er met de overgebleven selectie van 13 man gestart aan de wedstrijd tegen de nummer laatst van de competitie. De wedstrijd begon slap van beide kanten. Desalniettemin kwam Steeds Hooger op een 1-0 voorsprong door Marfin de Wind Ondanks de voorsprong ging het toch mis voor Steeds Hooger en kwamen de Leeuwen op gelijke hoogte. Maar geloof het of niet de spits Valdir Lubrano Moreira de Melo welke zijn 2e wedstrijd van het seizoen speelde haalde verwoestend uit met zijn grote teen. Naar inschatting van de kenners langs de kant had deze een moeilijkheidsgraad van 9,5 en was er weer hoop voor Steeds Hooger.
Deze hoop was helaas voor korte duur DRL kwam op gelijke hoogte waarna het bij Steeds Hooger mis ging. De eieren en spek waren toch sterker dan de vitaminevolle spinazie drank van Renard van Vliet wat resulteerde in een 5-2 Nederlaag.
Al met al geen beste zondag op sportief gebied maar wel weer één en al gezelligheid wat altijd de boventoon voert bij Steeds Hooger 3.

Groet Stef