EEN SERIEUS VERZOEK!
Voor tijdens de actiemaanden Doktober, Bloeivember en Lapcember.
Kom ook in actie!

In de maanden voor Kerstmis haalt RV&AV Steeds Hooger samen met heel de club geld op om een nieuw dak met de kantine te herenigen. Het dak leeft al ruim 40 jaar in barre omstandigheden, een stille ramp!

blockimage

Stille ramp
Iedereen herkent het gevoel van vroeger, toen je als klein jongetje of meisje buiten speelde en het plots begon te regenen. Dat gevoel is voor iedereen hetzelfde, waar ook ter wereld. Maar wat nou als je nooit een, waterdicht dak boven je hoofd hebt. Wat als alles verregent, als overal schimmel te vinden is en wat nou als alles rot is geworden?

Hoe groot is dit probleem?
Op de Kanaalweg zijn meer dan 200 mensen binnenkort dakloos. In dit conflictgebied worden teams, fans, vrijwilligers en bestuurders uit elkaar gedreven. Natuurrampen zouden ervoor kunnen zorgen dat geliefden elkaar voor goed uit het oog verliezen. Voor 9.500 euro hebben ze weer een dak boven hun hoofd.

Wat doet het Zwart Witte Kruis?
Als we worden getroffen door een (naderende) ramp, zorgen we voor elkaar. In snel groeiende en te grote verenigingen ligt dat vaak anders. Het Zwart Witte Kruis ondersteunt het bestuur, de leden en de club RV&AV Steeds Hooger in moeilijke tijden. Deze keer brengt het het dak weer terug op de hut. Eerst door inzamelingsacties te faciliteren en vervolgens door de werkzaamheden te plannen en te helpen verrichten. Het Zwart Witte Kruis zoekt continu naar duurzame oplossingen ten behoeve van de vooruitgang van de vereniging.

Kom in actie!
Je kunt nu al in actie komen en ons helpen om een nieuw dak en de kantine te herenigen. Geef je actie door aan Ruud of Coen óf doneer direct bij Ger.


Je actie meteen aanmelden?

laat je horen!