Steeds Hooger: Zwart-wit mag nooit verloren
Nee, natuurlijk niet! Maar toch wordt ons mooie cluppie ernstig in haar voortbestaan bedreigd.

Hoe kan dat nou dan?

Steeds Hooger is stokoud en springlevend tegelijk. We bestaan al sinds 1907 en doen dat op geheel eigen zwart-witte wijze die bol staat van een goede dosis voetbalnostalgie en heel veel spelplezier. En dat spreekt heel veel (en steeds meer) mensen aan. Jong, oud, vrouwen, mannen, jongens en meisjes. 610 (eeuwige) talenten in totaal. Steeds Hooger is er voor iedereen die voetbal en zichzelf niet al te serieus neemt.

Mooi toch?! Houden zo en vooral doorgaan.

We doen niets liever, laat dat duidelijk zijn, Maar met 16 senioren-, 15 jeugdelftallen (en een flinke wachtlijst bovendien) wordt het een beetje krap op ons ene veld. Overigens een prima veldje hoor, heeft de gemeente er twee jaar geleden neergelegd voor €800.000,-. Maar eigenlijk hebben we er nog een nodig. En dat past niet. Dus daar hebben we het na overleg met de gemeente met onze buren van de camping, de scouting en de manege over gehad. Die zijn net als wij op zoek naar een beetje meer ruimte. Dit alles onder de voorwaarde dat als een van de partijen van zijn huidige plek zou moeten vertrekken die een volwaardig en zelfstandig alternatief in het verzorgingsgebied aangeboden zou krijgen.

En nu dan?

De gesprekken met onze buren hebben niet tot een oplossing voor alle partijen geleid. De gemeente heeft een aantal ‘oplossingen’ gepresenteerd die van tafel geveegd zijn in de gemeenteraadsvergadering. De gemeente is nu op het punt aanbeland dat Steeds Hooger samen moet gaan met Leonidas (op hun complex) of simpelweg maar moet ophouden te bestaan. Steeds Hooger heeft zich altijd constructief en oplossingsgericht opgesteld maar wat nu voorligt, kan niet, mag niet en is niet in lijn met de eerder gemaakte afspraken met de gemeente. Het doet bovenal geen recht aan de historie, de vitaliteit en het unieke karakter van Steeds Hooger en de rol die zij speelt in het lokale sport en verenigingsleven waar jong en oud zo veel plezier aan beleven.

Dat klinkt niet best. Kan ik wat doen?

Jazeker! Het bestuur strijdt met man en macht voor en achter de schermen voor het hogere doel;

Een zelfstandige locatie voor Steeds Hooger in het huidige verzorgingsgebied

En daar kunnen we de hulp van onze leden en hun vrienden en familie goed bij gebruiken. Hieronder vind je een aantal opties waar je Steeds Hooger mee kunt helpen.
blockimage
Help de club!

Deel het nieuws met je vrienden

Vul de enquete in

Onderteken de petitie

Heb je zelf een idee om de club te helpen?

blockimage
blockimage