Steeds Hooger vindt nieuwe staf in Cor Waalboer en Marlon Pereira

Na een periode van twee jaar onder leiding van Oscar Zwanenburg en Jerry Visser is de vierdeklasser erin geslaagd een nieuwe staf voor volgend seizoen vast te leggen. Cor Waalboer (o.a. ex-SCO’ 63 en WCR) treedt aan als nieuwe hoofdtrainer. Marlon Pereira, oud-speler van o.a. Willem II en Cambuur en ooit spelend in de jeugd van Steeds Hooger, maakt de stap van speler van het eerste elftal naar de technische staf als assistent-trainer. Pereira start daarnaast met zijn opleiding tot voetbalcoach.
Het bestuur van Steeds Hooger is verheugd met de aanstelling van het duo.

Michiel Bakker, bestuurslid Voetbal Technische Zaken, geeft aan; ‘Wij kijken erg uit naar volgend seizoen onder leiding van Cor en Marlon. We denken in dit duo de perfectie combinatie van ruime ervaring en jeugdige ambitie te hebben gevonden. De nuchtere en heldere voetbalvisie van Cor hebben we in de gesprekken als zeer prettig en passend bij de club ervaren. Dat we daarnaast straks in Marlon een jongen van de club langs de lijn bij het eerste hebben staan, past naadloos bij de ambitie van Steeds Hooger en de fase waar we ons als club nu in bevinden.’

Cor Waalboer; Na mijn verhuizing naar Rotterdam Noord was ik na SCO’ 63 op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het verhaal van Steeds Hooger spreekt me erg aan en ik kijk er naar uit om daar volgend seizoen samen met Marlon, de rest van de staf en de spelersgroep op een mooie manier invulling aan te gaan geven.

Marlon Pereira; Na jaren op het veld te hebben gestaan, lonkt het trainersperspectief. Toen het bestuur me vroeg voor een rol in de technische staf, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het is mooi de eerste stappen op dat pad naast een ervaren trainer als Cor te kunnen zetten en bovendien mijn papieren te gaan halen.