Zondag dames 1 pakt 3-puntenpils bij nieuwe sponsort Café Kleijweg

Het was een perfect begin van de zondag, de Trekkers waren namelijk al voor de warming-up te vinden in de kroeg. En niet zomaar een kroeg, maar de nieuwe stamkroeg en sponsor van de Trekkers: Café de Kleiweg. Nog niet het juiste moment voor een biertje, maar achteraf wel het juiste moment voor een mooie teamfoto (spoiler: nu iedereen nog kon lachen en staan zonder krukken).

Daarna was het al snel tijd voor de warming-up. Een warming-up die door Britt handig werd gecombineerd met het eten van een tosti (deze spits kan echt alles tegelijk). En na een inspirerende speech van onze captain Annabel en wat laatste instructies van coach Sandra, trokken de meiden ten strijde tegen het team van Antibarbari!

De Trekkers begonnen aanvallend aan de wedstrijd en dat resulteerde ook vrijwel meteen in een kans: Britt kon de bal knap controleren en gaf een prachtig tikje naar links, waar Lins al klaarstond om de bal erin te schieten. 1-0 voor de dames van Steeds Hooger! En dit was het begin van een hele reeks aan kansen voor de Trekkers, maar helaas gingen ze er allemaal net niet in. Een serie van kleine teleurstellingen die werd opgevolgd door nog een grotere teleurstelling: Annabel ging door haar enkel en stond niet meer op… Middels een goed geoefende brandweergreep werd ze door Roos van het veld getild en toen was het tijd voor de rust…

Tijdens de rust gooide coach Sandra het een en ander om en vol goede moed begonnen de meiden aan de tweede helft. Al snel kwam er een grote kans voor Britt, maar helaas werd deze niet benut. Gelukkig gold dat ook voor een hele grote kans voor Antibarbari. Dus nog steeds 1-0..

En toen sneuvelde de tweede Trekker: wederom de enkel, deze keer van Joelle… Terwijl Joelle’s pijnkreet nog nagalmde over het veld, schoot Elsemiek bijna de 2-0 binnen, maar door een zeer verrassende snoekduik van de keeper ging de bal er niet in. Alle reden voor Elsemiek om extra hard de beuk erin te gooien, maar dat liep helaas iets minder goed af voor haar knie. Het resultaat: de derde Trekker die naar de kant werd getild. Ondanks de tegenslagen streden de meiden door en werden er nog een aantal mooie kansen gecreëerd, o.a .voor de rechtervoet van Laura (die links is), maar helaas bleef het 1-0.

Eindstand: drie Trekkers minder, maar wel drie punten!

Een zwaarbevochten overwinning die goed gevierd werd met puntenpils bij onze nieuwe sponsor!