Dubbele cijfers aan nieuwe spelers voor Steeds Hooger en 2 vertrekkers.

Het trainersduo Zwanenburg / Visser van de Zwart-witten kunnen in hun 2e seizoen aan het Erasmuspad beschikken over maar liefst 10 nieuwe spelers. Een ongekende luxe die een duidelijke meerwaarde is voor de bestaande spelersgroep. Ondanks eerdere berichten blijven ook Paul van Kempen, Rutger van der Vlies en Reinier Pompen de club trouw. Zij blijven betrokken bij de selectie, die met ingang van komend seizoen ook bestaat uit een prestatief 2e elftal.  

Komen: Bart Peeters (CKC), Danique Deutschman (Meeuwenplaat), Dikkie Bontes (HBSS), Jade Koeks (FC CuraƧao), Rens Herweijer (v.v. Nieuwerkerk) , Tim Mullens (GVVV), Yassin Fenzar (Xerxesdzb), Sjors Houwelingen (Zwervers Capelle), Robbin Opheikens (Geel Wit’20), Lorenzo van Staten (Leonidas).

Gaan: Mattijn Bothof (JOS Watergraafsmeer), Jorik Quint (Gestopt).