Bericht van de voorzittert.

Beste Steeds Hoogerianen,

Ik kijk op 1 januari altijd liever vooruit als achteruit, en ook zeker als het gaat om ons cluppie.
Maar op de laatste kalenderdag zijn we op de website van regio rijnmond voetbal op de valreep uitgeroepen tot grootste Cultclub van 2015.
Maar wat betekent dat nou eigenlijk, en hoe is dat dan in 2015 tot stand gekomen ?

Nadat ik gisteren Wikipedia heb geraadpleegd, wist ik het !
De uitdrukking cult is afkomstig van het engelse woord cultus, en wordt meestal in verband gebracht met een kleine, maar bijzonder actieve subcultuur van mensen die fan zijn van een bepaalde artistieke uiting !

Dus we zijn nu als club een artistieke uiting, en dan ook nog is een, in de leeftijd van bijna 109 jaar oud.
Dat we dus goed bezig zijn is daar dus maar weer is een voorbeeld van.

Zowel de dames als ook ons nieuwe zaterdag elftal voelen zich al prima thuis bij deze cultclub, en haalden dit jaar allebei een mooie sponsor binnen, wat heeft geresulteerd in prachtige nieuwe zwart-witte tenues.
Onze dank gaat dan ook uit naar Panenka en Bokaal, twee mooie Rotterdamse horecagelegenheden die prima passen bij onze beleving en onze eigen sfeer in deze hut.

Verder zijn we erg blij met de goed bezochte, en mooie nieuwe website en dat we met de nieuwe sponsorcommissie nu al 7 nieuwe bordensponsors hebben weten te vinden voor het nieuwe kalenderjaar.

Een andere wens van de club en onze vaders uit het 4e elftal is om het komend jaar meer kinderen te mogen verwelkomen bij de blijdorpse champions leauge en hun activiteiten op de zaterdagochtend.

Een andere wens betreft de samenstelling van de selectie, waarvan wij vinden dat deze ook moet gaan passen bij deze cultclub.
Een primeur hierin is dat we afgelopen dinsdag een nieuwe trainer hebben binnen gehaald, waarover we volgende week verder zullen communiceren.

De lastigste wens voor het nieuwe jaar heeft betrekking op de beperkte capaciteit van ons terrein en speelveld.
Hierover hebben we 20 januari een gesprek met de gemeente, en willen we hierover iedereen informeren op de geplande Algemene Ledenvergadering op dinsdag 26 januari.

Verder is dit schrijven een mooie gelegenheid om nog even aandacht te vragen voor de voetbalquiz die op zaterdag 30 januari op de agenda staat, en waar u zich voor op kunt geven.

Ik wens iedereen namens het bestuur een goed 2016, en dus een gezond en sportief nieuwjaar.

Sander Vis
Voorzitter R.V. & A.V. Steeds Hooger